Skip to main content
Logo print

Varumärken | Legrand Sweden

Våra varumärken talar till dig

Våra varumärken - generalister eller specialister, lokala, nationella eller globala - är erkända som förstahandsval i vårt ekosystem. Dag efter dag väljer distributörer, installatörer och slutanvändare Legrands lösningar, som säljs under cirka 80 ikoniska varumärken.


Legrand logo

Legrand


Legrand, världens ledande leverantör av installationsprodukter och kabelförläggningssystem, erbjuder ett brett utbud av integrerbara lösningar för dina applikationer. 

Ensto logo

Ensto


Ensto Building Systems produkter och lösningar för el, belysning och elbilar säljs under varumärket Ensto. Ensto Building Systems är ett teknikföretag med finska rötter och över 60 års erfarenhet om investeringar i ett enkelt, säkert och hållbart liv. I dag är Ensto Building Systems en del av Legrand-koncernen. 

Netatmo logo

Netatmo


Netatmo är känd för sina enkla och smarta produkter som ökar hemmets säkerhet och komfort. Vårt partnerprogram With Netatmo är en serie smarta lösningar som kan integreras i hemmets infrastruktur. Netatmo-varumärket blev en del av Legrand år 2018 och har gjort Legrand till en betydande aktör på marknaden för smarta hem. 

Bticino logo

Bticino


BTicino är ett välkänt och framgångsrikt varumärke i över 60 länder runt om i världen. BTicino har flera fabriker och produktionsanläggningar, varav de största är belägna i Italien. BTicino har varit en del av Legrand-koncernen sedan år 1989. 

Zucchini logo

Zucchini


Zucchini, som har varit en del av Legrand-koncernen sedan 2005, är ett italienskt företag som tillverkar strömskenor och transformatorer. Vi hjälper dig att hitta integrerbara lösningar med låga underhållskostnader och optimal logistisk koordinering. Zucchini-produkter är enkla och snabba att installera. 

Raritan logo

Raritan


Raritan erbjuder energihanteringslösningar för datacenter och serverskåp. Till dessa hör smarta PDU, överkopplingsbrytare, skåpstyrenheter, sensorer, konsolservrar och KVM-over-IP-switchar. Raritans prisbelönta lösningar har hjälpt 60 000 företag i över 76 länder att förbättra sin energieffektivitet, driftsäkerhet och produktivitet. 

Minkels logo

Minkels


Minkels är en global tillverkare och leverantör av högkvalitativa datacenterlösningar. Minkels produkter är kända för sin unikhet och flexibilitet. Våra kunder kan lita på att Minkels moderna, modulära datacenterlösningar svarar på deras ständigt föränderliga och unika affärsbehov.