Skip to main content
Logo print

Smarta hem | Legrand Sweden

Smarta hem

Smarta hem

Gör ditt hem ”smartare” med hjälp av våra uppkopplade lösningar. Våra smarta, uppkopplade produkter säkerställer att du kan leva i ditt hem på det sätt du vill, utan att göra extra förändringar i hemmet. Ett smart hem anpassar sig till de olika livsskedena. Det finns en lösning som uppfyller alla behov och är idealisk för varje situation, oavsett om det handlar om en bostad, ett hus, ett vårdhem eller ett äldreboende. Legrands breda utbud av fristående och integrerade lösningar gör dem till det bästa valet på marknaden.


Älykäs koti

Fördelarna med ett uppkopplat hem


Vårt hem är ett av de mest värdefulla saker vi äger, och därför vill de flesta ta väl hand om det. Ett uppkopplat hem eller ett smart hem erbjuder sina boende nya sätt att njuta av livet:

  • Gör livet enklare och bekvämare
  • Ger sinnesro
  • Tar hand om de boende
  • Hjälper vid behov

Vi erbjuder en rad lösningar som förbättrar slutanvändarnas komfort och säkerhet samt hjälper dem att spara energi.

Älytuotteet

Bygga ett smart hem


När man bygger ett smart hem ska man ta följande saker i beaktande:

  • Utrustning som är enkel att installera och redo för omedelbar användning
  • Utrustningarna kan kommunicera med tredjepartsprodukter, vilket gör det möjligt att skapa ett komplett ekosystem för hemmet
  • Du kan lita på att en expert som Legrand uppfyller standarderna gällande datasäkerhet och utveckling.

Legrand hjälper dig att omvandla ditt hem till ett smart hem med ett omfattande utbud av smarta produkter och applikationer. 

Produkter för smarta hem

Netatmo Pro

Netatmo Pro

Netatmo Pro-serien består av unika smarta enheter som kan användas fristående eller integreras i ett smart hemsystem. Netatmos produkter är kompatibla med olika plattformar som Google Home, Apple Home Kit och Amazon.

Valena Life

Valena™ Life with Netatmo

Valena Lifes strömbrytare och uttag kompletterar din inredning. Ett smart hem är naturligtvis snyggt, men det främjar också mjuka värden som hemsäkerhet och komfort. Din livskvalitet kommer att förbättras när du byter ut traditionella strömbrytare och uttag mot Valena Life med Netatmo-produkter. De är enkla att styra tack vare den senaste trådlösa tekniken, som du kan komma åt via vår kostnadsfria app och molntjänster.

Ovipuhelimet

Dörrtelefoner

Inomhusvideomodulerna (Classe 300 X & Classe 100 X) kommunicerar med din smartphone helt enkelt via en WiFi-anslutning. Du kan hålla ett öga på ditt hem och hantera dina samtal på distans, även när du inte är hemma.

Smart homr broschyr

Läs mer om om våra smart home lösningar