Skip to main content
Logo print

Hemmaladdning | Legrand Sweden

Lösningar för laddning av elbilar för villor och bostadsaktiebolag

Letar du efter en tillförlitlig och smart laddningslösning för en villa eller ett bostadsaktiebolag? Ensto One-produktfamiljen, som är tillverkad i Finland, gör laddning av elbilar enkelt, effektivt och tryggt i alla förhållanden, oavsett om det handlar om privat eller delad laddning. Bekanta dig med de olika effektalternativen och laddarnas smarta egenskaper. Våra certifierade partners säkerställer att Ensto One uppfyller dina laddningsbehov nu och i framtiden.


Kotilataus
Website
B2B

Ensto One Home för villor

Ensto One Home är en för villor avsedd laddare som gör laddningen av din elbil eller hybrid bekvämare än någonsin. Den är effektivare och smartare än någonsin, och anpassar sig efter dina behov, även med en mindre elanslutning och begränsad strömkapacitet. Den smarta, lokala lasthanteringen ser till att laddningen är effektiv i alla situationer, och du kan använda andra elektriska apparater i ditt hem utan att behöva oroa dig. Använd timern för att ladda bilen på natten eller under timmarna då elpriset är som lägst. Med Ensto Charger Controll-appen kan du ändra laddarens effekt via mobilen. En inhemsk produkt är alltid det säkraste och mest bekymmersfria valet!

Lataus taloyhtiössä
Website
B2B

Ensto One för delad laddning i bostadsaktiebolag

Ensto One, vår lösning för delad laddning i bostadsaktiebolag, är ett enkelt, smart och säkert alternativ med olika effektalternativ. Laddarna i ett bostadsaktiebolag kan utrustas med ett molnbaserat operativsystem som kan användas för att övervaka och hantera laddarna och användarna. Ensto One är en långvarig och säker plattform för bostadsaktiebolag. Vi erbjuder två eleganta versioner av laddstationen. Ensto One fungerar bäst i bostadsaktiebolag där flera användare använder en och samma enhet. Ensto Wallbox är en modulär lösning för laddning av två elbilar. Dess kompakta och användarvänliga design för den till det perfekta valet för daglig laddning.

Ensto One Home asennuskuva
Website
B2B

Laddningslösningar från en certifierad partner

Du kan skaffa en laddstation genom att kontakta en av Ensto certifierad och utbildad samarbetspartner. På så sätt säkerställer du att laddstationen uppfyller fastighetens och användarnas behov nu och i framtiden. Vår partner installerar laddstationen på ett säkert sätt och ser till att lasthanteringen säkerställer den mest effektiva laddningseffekten.

Ensto One asennuskuva
Website
B2B

Flexibilitet

Sakkunniga kommer att uppskatta Ensto One-laddstationernas enkla installation, tillverkarens stöd och lösningens flexibilitet för olika implementeringar och variationer. Planeringen och installationen underlättas av tillverkarens tekniska support. En hemmaladdare som tillverkats i Finland kan lätt rekommenderas för konsumentbruk på grund av deras el- och brandsäkerhet.  Beställ din från en av våra certifierade partners – även installerad!

Ladda enkelt hemma och kör utan bekymmer


Ensto One-produktfamiljen svarar på den växande populariteten av elbilar och hemmaladdning. Det finns ett behov för enkla, säkra och effektiva laddningslösningar för villor och bostadsaktiebolag. Laddaren bör vara långlivad och tåla varierande väderförhållanden, oavsett var den används. Med detta i åtanke har vi utvecklat och tillverkat Ensto-laddningslösningar i mer än ett decennium. Vi arbetar för att hitta nya lösningar som bidrar till den växande användningen av elfordon och som följer principerna för hållbar utveckling.