Skip to main content
Logo print

Offentlig laddning | Legrand Sweden

Ladda din elbil var du än befinner dig!

På arbetsplatsen, i butiken, ute på stan – förr eller senare måste du ladda din elbil för att hålla dig igång. Enstos laddningsutrustning för elbilar är utformad och tillverkad för att tåla olika slags användning och förhållanden. Vi är pionjärer inom elfordon med över tio års erfarenhet. Våra enheter är lämpliga för operatörer, städer, köpcentrum och arbetsplatser. En effekt upp till och med 22 kW säkerställer att du håller dig i gång, även med kortare stopp. Förutom laddning erbjuder EV Cloud enkel anslutning och hantering av enheter och användare.


Työpaikalla

På arbetsplatser


I takt med att elbilar och laddbara hybridbilar blir allt vanligare, blir också arbetsplatsen en naturlig plats att ladda bilen på. Framåttänkande arbetsgivare erbjuder sina anställda och kunder gratis laddning för att stärka sitt varumärke och kommunicera vikten av hållbarhet. Enstos laddningslösning ger arbetsgivare t.ex. en ny typ av anställningsförmån. 

Enstos laddningslösning låter skapa olika profiler för olika användare, och även ge tillgång till gäster. Själva laddningsutrustningen kan väcka intresse och kan användas för olika kommunikationssyften, för att inte tala om reklam. Ensto Media kombinerar laddningsenheten och en stor mediedisplay till en stor, iögonfallande enhet som inte går att förbise. För offentlig laddning erbjuder vi produkter som Ensto Wallbox, den stiliga Ensto Pro och den imponerande Ensto Media. 

Kaupassa

I butiker


Möjligheten att ladda elbilen i samband med ett butiksbesök skapar en positiv varumärkesimage för köpcentrum och butiker. Elbilsförare spenderar också mera tid i butiken medan de laddar sina bilar inför nästa resa. Det går enkelt att göra laddningen till en del av parkeringsavgiften eller erbjuda gratis laddning, om du vill attrahera en specifik målgrupp. 

Det molnbaserade operativsystemet möjliggör uppdateringar och fjärråtkomst i händelse av felsituationer eller ingrepp från operatörens sida. En molnbaserad tjänst är också viktig för att hantera en större infrastruktur av laddningsenheter och göra det säkert att fördela begränsade resurser. Enstos laddningslösning betjänar både ägaren och användaren.