Skip to main content
Logo print

Flerbostadshus | Legrand Sweden

Lösningar för elektrifiering av flerbostadshus

Enstos koncept är ett enkelt och prisvärt sätt att elektrifiera ett flervåningshus. Ändamålsenliga produktval och konkurrenskraftiga priser gör konceptet till ett utmärkt val.


Kaksi ihmistä kerrostalon edessä

Vi underlättar ditt arbete i alla projektfaser:

  • Enkel framtagning av material för husmappen
  • Förlängd projektgaranti
  • Konkurrenskraftigt pris – ju mer du köper, desto mer sparar du

Kolla in Enstos sortiment nedan eller ladda ner vår broschyr om elektrifiering av flervåningshus!

Bekanta dig också med Enstos verktyg för planerare.


Köp mer - spara mer

Vi erbjuder dig ett genomtänkt Ensto-sortiment till konkurrenskraftiga priser. Ju fler produktområden, desto mer sparar du!

Material för husmappen

Samla enkelt ihop de material du behöver genom att klicka på elnumret!

Att bygga en mer hållbar värld

Vi letar ständigt efter sätt att minska vår energiförbrukning och förbättra effektiviteten i vår verksamhet.


Sähkökeskukset

Elcentraler

Enstos kontrollpaneler och IT-kapslingar är kända för sin enkla installation, tydlighet och eleganta design. Ensto-lösningar är det pålitliga valet vid renoveringar och ombyggnader av flerbostadshus, där el- och telekablar byts ut för att uppfylla nya allmänna kablings- och restströmsbestämmelser.

Valaistus

Belysning

Med rätt belysningslösning kan du minska dina energikostnader med upp till 80 % per år. Det är en betydande besparing. När du kombinerar Ensto LED-armaturer med rörelseavkännande styrning får du den mest kostnadseffektiva belysningslösningen. Våra armaturer använder två tekniker: PIR (reagerar på rörelsen hos ett föremål med olika temperatur) och radar (reagerar på all rörelse). De olika teknikerna för rörelsedetektering kan kombineras beroende på behoven i din fastighet.

Asennuskalusteet

Installationsutrustning

Installationsutrustning är en viktig del av en fungerande elektrisk byggnadsteknik och en viktig del av arkitekturen och inredningen i ett hem. De måste klara inte bara daglig användning, utan också år efter år, trots skiftande inredningsstilar. Det moderna hemmet kräver många gånger fler uttag, strömbrytare, strömbrytare och kontroller än tidigare.

Lämmitys

Uppvärmning

Ett varmt badrumsgolv under fötterna är mer än bara en mild god morgon-hälsning. Elektrisk golvvärme ser till att fuktiga områden hålls torra och att strukturer inte möglar. Detta ligger i både hyresgästens och bostadsrättsföreningens intresse. Installationen av Ensto värmesystem bör utföras i samband med renovering av VVS eller badrum i ett flerfamiljshus.

Sulanapito

Smältning

För säkerheten på tillfartsvägarna ansvarar i första hand bostadsrättsföreningen. Istappar som hänger från hängrännorna och faller ner från dem samt isiga gångvägar äventyrar fotgängarnas säkerhet. Dessutom orsakar trasiga hängrännor och rör till följd av isens kraft ofta kostsamma fuktskador på byggnadskonstruktionen. Upptining är en viktig förebyggande underhållsåtgärd.

Sähköauton lataus

Laddning av elbilar

Den eleganta och hållbara Ensto-laddaren gör laddningen enkel och säker och garanterar en elektrisk körupplevelse! Ensto One lämpar sig bäst för bostadsrättsföreningar med flera användare. Ensto One tillsammans med EV Manager säkerställer smidig användarhantering, användarspecifik förbrukningsrapportering och lasthantering.

title
PLAY