Skip to main content
Logo print

Datacenter | Legrand Sweden

Datacenter

Datacenter utvecklas ständigt, tack vare molntjänster, delade tjänster och miljöpåverkan. Därför har vi utvecklat ett brett utbud av modulära lösningar för dina behov. För datacenter av alla storlekar. Säkerställ kontinuitet i alla situationer!


Datakeskusmies

Vi utvecklar pålitliga, effektiva och skalbara infrastrukturlösningar för datacenter

Datacentrets uppgifter utvecklas ständigt tack vare molntjänster, dataökning och sjunkande IT-kostnaderna. Med tiden har datacentermiljöerna blivit mer aktiva och dynamiska. Det skapar nya utmaningar för utformningen av en framtidssäker datacenterinfrastruktur. Att bygga ett datacenter kräver flexibilitet och modularitet. Det är det enda sättet att anpassa sig till marknadens ständigt föränderliga krav. Också projekten blir alltmer komplexa i takt med att globaliseringen ökar. Därför är det avgörande att få stöd från en erfaren, pålitlig partner. 

Legrand, Minkels, Zucchini, Modulan och Raritan tillhandahåller prisbelönta lösningar som säkerställer optimal tillgänglighet för kritiska funktioner. Vårt lokala team av experter utformar och tillverkar innovativa lösningar, så som kapslingar, kyllösningar, strömförsörjning, strukturerad kabeldragning och åtkomsthantering enligt individuella behov. Med över 30 års erfarenhet och tusentals nöjda företagskunder är Legrand din pålitliga partner.

Data Center Challenge


Datacenter har blivit en allt mer viktigare del av vårt dagliga liv. Varje företag bör göra det till en prioritet att säkerställa att deras datacenter fungerar så effektivt och säkert som möjligt.

Legrand levererar heltäckande lösningar som svarar på de växande behoven hos dagens datacenter med innovationer inom anslutning, fysisk infrastruktur, kabelhantering, kraft och kylning. Dessa system stöder nästa generations teknik med flexibilitet för framtida tillväxt, energi- och installationseffektivitet och utmärkt design. Läs mera om hur Legrand kan hjälpa dig möta dagens och morgondagens utmaningar.