Skip to main content
Logo print

Datacenter | Legrand Sweden

Datacenter

Datacenter utvecklas ständigt, tack vare molntjänster, delade tjänster och miljöpåverkan. Därför har vi utvecklat ett brett utbud av modulära lösningar för dina behov. För datacenter av alla storlekar. Säkerställ kontinuitet i alla situationer!

Legrand Data Center Solutions erbjuder tillförlitliga, effektiva och hållbara lösningar som uppfyller de ständigt ökande kraven i moderna datacenter. Detta inkluderar produkter och system för strömförsörjning, kylning, kabelhantering och infrastrukturhantering. Legrand arbetar för att optimera energieffektiviteten, öka tillförlitligheten och minska driftskostnaderna för datacenter.

I företagets portfölj ingår avancerade UPS-system, intelligenta PDU, kyllösningar, kabelhantering och intelligent infrastrukturhantering. Legrand Data Centre Solutions erbjuder också skräddarsydda konsulttjänster för att hjälpa kunderna att utforma och implementera optimalt anpassade lösningar som matchar deras specifika behov och krav.

Förutom att fokusera på teknisk innovation är Legrand engagerat i hållbarhet och miljövänliga initiativ. Legrands datacenterlösningar syftar till att hjälpa företag att uppnå sina hållbarhetsmål genom att tillhandahålla energieffektiva lösningar och minimera miljöpåverkan.

Kort sagt står Legrands Data Centre Solutions för spjutspetsteknik, tillförlitlighet och hållbarhet som tillsammans bidrar till en effektiv drift av moderna datacenter.

 

Läs mer om Legrand Data Center Solutions här