Skip to main content
Logo print

Programvaror och applikationer | Legrand Sweden

Programvaror och applikationer

Ohjelmistot
Vi gör ditt liv enklare genom att erbjuda en rad olika programvaror.
Sovellukset
Här hittar du våra Android- och Apple-applikationer för smarta hem
Tuotteiden ohjelmointi
Bekanta dig med vår onlinebroschyr för att få hjälp med att programmera våra produkter.

Programvaror


Konfigurator för kabelkanaler

Konfigurera installationen av kabelkanaler snabbt och effektivt utan att missa någon kritisk del.

XL-PRO³ Panel

XL Pro³-paneler är avsedda för proffs som planerar och bygger elskåp. Programvaran hjälper dig att planera distributionen och installera centret, se dina projekt, räkna ut installationskostnaden och ta emot uppdateringar.

XL Pro³ Calcul

XL Pro³ Calcul har utvecklats för installatörer, planerare och underhållspersonal. Den kan användas för lågspänningsinstallationers planeringsberäkningar, då den ger användaren en lista över de tillbehör som behövs för installationen. Till slut kan användaren exportera dessa data i XL Pro³ eller DXF-formatet.

LCS PRO³

Med LCS PrO³ väljer du produkterna snabbt och enkelt. Du får även en bild av VDI-skåpet. Det gör det också lättare för dig att hantera dina projekt: du kan mata in tekniska data, göra beställningar och skriva ut dokument.

Alphasoft for Alpharex³

Programvaran för Rex3-timers gör det enkelt. Programmerbar med en sekunds noggrannhet.

Applikationer


Home + Control

Med appen kan du styra din Valena Life med Netatmo-system och Smarther-termostat som är anslutna till nätverket. Exempel på funktioner:
Styr belysning och temperatur - Hantera olika händelser som att komma hem, lämna hemmet, vakna och gå och lägga sig - Övervaka förbrukningen - Få meddelanden när strömförbrukningen överskrids för att undvika strömavbrott - Ta emot felmeddelanden.

Netatmo Security

Med Netatmos säkerhetsapp kan du göra ditt hem ännu säkrare. Appen styr din smarta dörrklocka, inomhus- och utomhuskameror och skyddar din egendom. Dörr- och fönstersensorer ger extra säkerhet.

 

Netatmo Energy

Med den här appen styr du det smarta värmesystemet i ditt hem eller stuga och sparar energi. Appen styr den smarta termostaten och de smarta radiatortermostaterna.

Classe 100 WIFI

Med Door Entry Classe 100X styr du inomhusenheten Classe 100X16E med samtal, både lokalt och på distans. Installationen av appen är enkel och BTicino Cloud gör fjärråtkomsten automatisk och så säker som möjligt.

Classe 300 WIFI

Med appen Door Entry på Classe 300X13E kan du styra videoinpasseringsenheten med samtal, både lokalt och på distans. Det går snabbt och enkelt att installera appen, och tack vare BTicino Cloud är fjärråtkomsten helt automatiserad och säker.