Skip to main content
Logo print

Auktoriserade återförsäljare | Legrand Sweden

Laddningslösningar för elbilar från en expert enkelt och säkert

Vår certifierade och utbildade partner säkerställer att din laddningsutrustning installeras säkert och att du kan använda den utan bekymmer när du behöver den.


Enston sertifioima

Våra auktoriserade återförsäljare med märket Certified by Ensto är noggrant valda proffs inom elbranschen, vars säljare och installatörer är utbildade och certifierade att sälja och installera Enstos laddningslösningar i bostadsaktiebolag och villor. Auktoriserade återförsäljare finns i hela Finland. 

Auktoriserade återförsäljare av Ensto-laddningslösningar erbjuder en komplett lösning från behovsutredning och installation till utvidgande av laddningsinfrastrukturen – de är din partner under hela laddningslösningens livscykel! Nyckelfärdiga laddningslösningar för elbilar under ett tak! 

Funderar du på att skaffa en laddningslösning för din villa eller ditt bostadsaktiebolag? Kontakta våra auktoriserade återförsäljare redan idag och fråga mer! 

Kotilataus

Laddningslösningar för villor

Ensto One Home lämpar sig för laddning av alla vanliga elfordon, då laddstationen är utrustad med en fast, 5 meter lång kabel med Type 2-kontakt och en hållare placerad mitt i en ljusring. Laddstationen är enkel att ta i bruk och dess driftström kan vid behov regleras med Ensto Charger Control-appen. Du kan använda appen för att starta eller stoppa laddningen om du har valt en nedladdningsmetod som kräver autentisering. Att ta den enkla och säkra Ensto One Home-laddningslösningen i bruk i villor kräver bara tre steg: 

  1. En undersökning av laddplatsen och elinstallationernas beredskap för laddning, det vill säga utförande av en behovsutredning.  

  2. Installation av laddningsutrustning och utförande av eventuella ytterligare elarbeten. 

  3. Ibruktagande av laddstationen: Programmering och nedladdning av Ensto Charger Control-appen i kundens telefon och instruktioner om hur den används. 

Taloyhtiössä lataus

Smart laddningslösning för elbilar i bostadsaktiebolag

En auktoriserad återförsäljare är en pålitlig och sakkunnig partner som hjälper dig med allt angående din laddningslösning. När ett bostadsaktiebolag beslutar att skaffa ett laddningssystem är det första steget att utföra en behovsutredning, som fungerar som ett hjälpmedel när bolaget skaffar laddningslösningen.  

Följ stegen nedan för att hitta en lämplig lösning för ert bostadsaktiebolag i samarbete med din auktoriserade återförsäljare:    

  1. Bostadsaktiebolagets behovsutredning 

  2. Val av laddningsutrustning 

  3. Installation 

  4. Testning och ibruktagande av utrustning, inklusive driftsättningsmätningar och instruktioner 

  5. Underhåll 

  6. Utvidgande av laddningsinfrastrukturen