Aller au contenu principal

Förutom det stora utbudet av produkter och system som vi erbjuder under varumärket Legrand har vi ett antal andra märken, bland annat: Cablofil, RM kabelbaner, Van Geel, Bticino och Zucchini.

LEGRAND


Varumärket Legrand omfattar alla våra produkter inom elinstallationer och datanätverk. Legrand är ledande inom elektrisk och digital infrastruktur i byggbranschen. Koncernen är verksam på en global marknad med anläggningar över hela världen.

Läs mere
LEGRAND

CABLOFIL

CABLOFIL är världens största tillverkare av kabelkanaler. Cablofil uppfyller de strängaste kraven på mekanisk prestationsförmåga, och det är det snabbaste och mest flexibla systemet att installera. Produktserien utvecklas ständigt med stor framgång.

Läs mer
Cablofil

RM KABELBANER


Varumärket RM Kabelbaner omfattar vår produktserie med kabelrännor, armaturskenor och kabelstegar av stål. Namnet kommer från vår tidigare ägare RMIG A/S eller RM Rich. Müller A/S som startade produktionen av kabelhantering för mer än 60 år sedan.

RM KABELBANER

VAN GEEL


Varumärket Van Geel omfattar kabelhantering och tillbehör både i stål och plast. Produktionen har funnits sedan 1950-talet, och Van Geel är i dag en del av Legrand Group.

Läs mer
VAN GEEL

BTICINO


Bticino erbjuder ett stort sortiment av installationsmaterial, hemautomation och dörrsystem. Bticino har kombinerat teknik med den bästa italienska designen i över 60 år för att ge maximal komfort och säkerhet i byggnader.

Läs mer
BTICINO

ZUCCHINI


Zucchini är ett av koncernens specialvarumärken som erbjuder strömförsörjningslösningar såsom transformatorer och strömskenor. Zucchinis optimerade lösningar ger en hög nivå av prestanda och flexibilitet i installationerna samtidigt som man säkerställer maximal säkerhet.

Läs mer
ZUCCHINI